Palvelumme

Laahaako laskutus jäljessä?

Kaipaako somemarkkinointisi lisäpotkua?

Tyky-päivät edessä, mutta ideat lopussa?

Toimistotöihin lisäkädet olisivat tarpeen, muttei ole tarvetta palkata kokoaikaista toimistohenkilöä?

Me olemme ProAssareita, eli toimistotyön moniosaajia. Työskentelemme virtuaalisesti tai paikan päällä, ja autamme sinua mm. noissa em. pulmatilanteissa ja monessa muussa asiassa.

Ota yhteyttä!

PALVELUMME

Asiakaspalvelu

Vastaamattomia sähköposteja, puheluita ja chatviestejä? Ei hätää, ASIAKASPALVELU ProAssari purkaa mm. viestisumasi ja täyttää keksikaappisi.

Toimistopalvelut

Vievätkö juoksevat työt liikaa työaikaasi? TOIMISTO ProAssari auttaa Sinua keskittymään omaan liiketoimintaasi hoitaen paperityöt alta pois.

Tapahtumat ja kokoukset

Tyky-päivien ohjelma etsinnässä, seminaari tai asiakastilaisuus järjestettävänä? TAPAHTUMA ProAssari laittaa kaiken hoitumaan.

Markkinointipalvelut

Tarvitsetko sisältöä someen, blogiin, uutiskirjeisiin jne.? MARKKINOINTI ProAssari mm. kynäilee tekstit ja vangitsee oikeat kuvat teksteihin.

Taloushallintopalvelut

TALOUSHALLINTO ProAssari hoitaa koko yrityksesi taloushallinnon laskutuksesta tilinpäätökseen, tai pienempiä osia tarpeesi mukaan.

ICT ja web design

Uusista nettisivuista ja/tai verkkokaupasta potkua myyntiin? WEB DESIGN ProAssari antaa nostetta nettisivuillesi.

Jäikö jotain puuttumaan?

Assareidemme osaamislista on pitkä, mutta jäikö listalta silti uupumaan juuri se työ, mihin olisit kaivannut apua? No problem, ota yhteyttä ja kysäise, sillä assareillamme on usein hihoissa piilossa lymyileviä ässiä.

Jotta ProAssarimme palvelevat teitä mahdollisimman hyvin, yleensä he tarvitsevat noin tunnin-parin perehdytyksen talon tavoille, tehtävästä ja tehtävän laajuudesta riippuen. Perehdytys sisältyy sovittuun palvelusopimukseen. Vaikka assarimme ovatkin moniosaajia, täysin ajatuksia he eivät pysty lukemaan. Vielä.

Ota yhteyttä!

miten voimme auttaa?

ota yhteyttä

proassari.fi

Tiedustelut ja myynti

info (at) proassari.fi

Puh. 040 022 2017

7 + 7 =