TALOUSHALLINTO ProAssari

Taloushallintopalvelut

TALOUSHALLINTO ProAssari rakastaa tanssittaen pyöritellä numeroita. Hän voi vähimmillään laittaa laskutuksesi ajan tasalle, tai hoitaa koko taloushallinnon, budjetista tilinpäätökseen.

TALOUSHALLINTOPALVELUT

  • laskutus, myynti- ja ostoreskontra

  • maksumuistutukset

  • budjetit, ennusteet ja kuluraporttien valmistelu

  • matka- ja kululaskujen laatiminen

  • palkanlaskenta

  • kirjanpito

  • tilinpäätös

  • ja paljon muuta!

Esimerkkiasiakas Sonja

Sonjalla on liikunta- ja hyvinvointialan yritys sekä verkkokauppa. Kiirekausina ProAssari hoitaa mm. Sonjan asiakaspalvelua, hoitaa tilaukset ja postitukset. Sonja on myös ulkoistanut ProAssarille verkkokaupan somemarkkinoinnin.

Esimerkkiasiakas Marko

Marko on konsultti ja valmentaja. Hänen asiakkaansa ovat ympäri Suomea ja koska Markolle kertyy matkapäiviä runsaasti, ProAssari hoitaa mm. etukäteen matka- ja hotellivaraukset, kokoaa koulutus- ja esitysmateriaalit. Markon käyttöön sopii parhaiten kuukausisopimus, sillä työtehtäviä on säännöllisesti.

Esimerkkiasiakas Joonas

Joonas on viiden työntekijän ohjelmointiyrityksen perustaja. Toimistotehtäviin Joonas on ottanut kuukausipaketilla ProAssarin hoitamaan mm. laskutuksen, maksatuksen, kirjanpitoaineiston kokoamisen, taustatiedon etsimiset asiakasprojekteihin jne.

Esimerkkiasiakkaat Laura ja Niilo

Laura ja Niilo ovat LVI-alan yrittäjäpariskunta. ProAssari ideoi ja toteuttaa heidän 20:lle työntekijälleen vuosittaiset tiimipäivät.

Hintaesimerkkejä

TALOUSHALLINTO ProAssarin voit tilata yksittäistuntihinnalla satunnaisiin tehtäviin, tai säännöllisiin työtehtäviin edullisemmalla pakettihinnalla. Projekteihin ja suurempiin tuntimääriin kysy yksilöity tarjous.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv 24%. Laskutus 10 minuutin tarkkuudella yksittäistunneissa, minimilaskutus 1h. Paketeissa laskutus 1 kuukauden välein.

miten voimme auttaa?

ota yhteyttä

proassari.fi

Tiedustelut ja myynti

info (at) proassari.fi

Puh. 0400 222017 / Kouvola

Puh. 0500 404330 / Kuopio

11 + 12 =

ProAssari.fi

Sp: info (at) proassari.fi
Puh. 0400 222017 / Kouvola
Puh. 0500 404330 / Kuopio